avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin alimentar

Buna ziua,

Vreau sa deschid un magazin alimentar (carne, oua lactate) am completat declaratia aia model 2 de la recom ca spatiul corespunde conditiilor sanitare cerute...etc.

dar am inteles ca imi trebuie si o autorizatie de functionare...ceva sanitar-veterinar....

ce lege prevede asta, si ce trebuie sa fac in concret?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:11, 22 Aprilie 2010
Declaratia model 2 prevede si conditiile sanitar si sanitar-veterinare. Acest formular este inaintat tuturor autoritatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Firma srl Nicoleta04 Nicoleta04 Am si eu o nelamurire in legatura cu avizele sanitare, sanitar veterinare, protectia muncii, protectia mediului, eu cand am facut dosarul pentru inregistrare ... (vezi toată discuția)