avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fuziune prin absorbtie

Daca in luna mai 2009 de exemplu AGA hotareste fuziunea SC x SRL cu SC Y SRL, proiectul de fuziune se intocmeste in baza bilantului din 31.12.2008?
Cel mai recent răspuns: mariaelena , utilizator 08:56, 7 Mai 2009
Fuziune prin absorbtie, am doua firme si doresc sa le fuzionez, SC X SRL o absoarbe pe SC Y SRL
Intrebarea este la cat se ridica costurile, daca este mai rentabil sa le contopesc sau nu !
Multumesc anticipat
:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie steliadis steliadis O firma X preia/ absoarbe prin fuziune o alta firma Y ( fuziune prin absorbtie ). Firma Y are in derulare un proiect cu fonduri UE. Firma X poate prelua si ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie silvia stanescu silvia stanescu am 2 firme srl.doresc ca o firma sa fie absorbita de cealalta.Cat dureaza? doresc sa cunosc firme specializate in efectuarea absorbtiei si preturi=taxe la ... (vezi toată discuția)
Actionari persoane juridice fuzioneaza hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa imi dati sfaturi ce trebuie facut in cazul in care la o SA sunt 2 actionari, persoane juridice straine, care fuzioneaza. Ma ... (vezi toată discuția)