avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fuziune prin absorbtie

Daca in luna mai 2009 de exemplu AGA hotareste fuziunea SC x SRL cu SC Y SRL, proiectul de fuziune se intocmeste in baza bilantului din 31.12.2008?
Cel mai recent răspuns: mariaelena , utilizator 08:56, 7 Mai 2009
Fuziune prin absorbtie, am doua firme si doresc sa le fuzionez, SC X SRL o absoarbe pe SC Y SRL
Intrebarea este la cat se ridica costurile, daca este mai rentabil sa le contopesc sau nu !
Multumesc anticipat
:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie steliadis steliadis O firma X preia/ absoarbe prin fuziune o alta firma Y ( fuziune prin absorbtie ). Firma Y are in derulare un proiect cu fonduri UE. Firma X poate prelua si ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie silvia stanescu silvia stanescu am 2 firme srl.doresc ca o firma sa fie absorbita de cealalta.Cat dureaza? doresc sa cunosc firme specializate in efectuarea absorbtiei si preturi=taxe la ... (vezi toată discuția)
Actionari persoane juridice fuzioneaza hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa imi dati sfaturi ce trebuie facut in cazul in care la o SA sunt 2 actionari, persoane juridice straine, care fuzioneaza. Ma ... (vezi toată discuția)