avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate anula decizia de concediere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate anula decizia de concediere?

Buna ziua,

Decizia de concediere ca urmare a desfiintarii postului ocupat, se poate anula in cazul in care apare un post vacant in companie( dupa 17 zile de preaviz)? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 28 Mai 2014
Nu are nicio legatura acordare de salarii compensatorii in cazul concedierii care nu tin de persoana salariatului cu refuzul dvs de a ocupa un loc vacant.

Daca nu vi s-a oferit un alt loc de munca sau vi s-a oferit si dvs refuzati ocuparea acestuia, atunci raportul de munca va inceta la data expirarii duratei de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post - ce drepturi am? kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie desfiintare post kl3o4 kl3o4 Buna ziua, E posibil ca angajatorul sa revoce decizia desfiintarii postului la o luna si jumatate dupa aceasta decizie? Exista anumite proceduri pe care ... (vezi toată discuția)
Restructurare post mariamt mariamt Am fost instiintata de restructurarea postului meu in cadrul companiei printr-o decizie interna; s-au mentionat conditiile economice si reorganizarea companiei ... (vezi toată discuția)