avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum sa evit amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum sa evit amenda?

Buna ziua!

Detin o firma de transport si am uitat sa platesc rovignieta de o zi pentru un camion din dotare. Mi-am adus aminte de neplata acesteia la 3 ore dupa miezul noptii dar cred ca deja era prea tarziu pentru a mai plati rovignieta pe ziua anterioara!
Va rog sa imi comunicati si mie daca mai exista vreo sansa sa scap de amenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:50, 28 Mai 2014
poate ai noroc si nu a fost prins pe nici o camera. Daca a fost prins nu se poate evita....uitarea nu nu va scapa de amenda.
Nu exista posibilitatea achizitionarii de rovinieta pentru perioada anterioara
Exista o baza unica de date,care stocheaza cronologic toate achizitiile de rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins de camera rovinieta CountPorcula1987 CountPorcula1987 Am uitat astazi ca mi-a expirat rovignieta. Am plecat e la Cluj, am trecut prin Valcele (acolo e camera rovignieta), din Turda am intrat pe autostrada, la ... (vezi toată discuția)
Rovinieta popescuam popescuam Buna ziua, In data de 24.06.2016 am plecat din Bucuresti, pe A2, uitand sa platesc rovinieta. Din cate stiu, pe A2, in dreptul centurii (km 12-km13), este un ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)