avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vina vanzatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vina vanzatorului

buna ziua as vrea sa stiu care este vina casierului daca un produs a avut alt pret pe bonul fiscal decat la raft,stiu ca se plateste diferenta dar decizia de a inapoia bani din casa o poate lua casierul si inca ceva imi poate face mie proces ca am refuzat sa-i restitui suma ???????? si inca o intrebare daca salariu brut este 800+bonuri 20 care e salariu net ?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 31 Mai 2014
Procesul se va deschide impotriva angajatorului . Angajatorul care a platit despagubirea isi va recupera suma aferenta de la salariatul vinovat de producerea pagubei, in conditiile art. 254 si urmatoarele din Codul Muncii.

Daca bonurile au o valoare de 9,35 lei , atunci gasiti aici un calcul al salariului dvs:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control al fiscului, raspundere angajat odiiii odiiii Buna Sunt un angajat in domeniul turistic si de cand cu aceste controale ale ANAFului patronul unde lucrez mi-a spus sa complectez o declaretie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Urmărirea şi recuperarea pagubelor constatate la inventar oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog sa imispuneti cum se fac urmărirea şi recuperarea pagubelor constatate de comisia de inventariere ? (vezi toată discuția)
Amenda iuliangoga iuliangoga Amenda poate fi considerata paguba ? In acest sens , angajatorul se poate indrepta impotriva salariatului care a gresit ? (vezi toată discuția)