avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare noaptea, dupa programul zilnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare noaptea, dupa programul zilnic

Buna ziua,
Colegii mei au nevoie de sfaturi.Programul la noi la servici este de 8 ore,de la 8.30 la 17.Periodic,primim marfa din strainatate si colegii merg sa descarce containerul.Dar asta se intampla noaptea.Adica ei lucreaza pana la 17,merg acasa si cand sunt sunati se prezinta la depozit.De obicei dupa ora 22...si dureaza 3/4 ore.A doua zi se intorc la munca...program normal.
Seful le da recuperare strict cat a durat descarcarea....nu se mai pune la socoteala faptul ca au fost chemati cu o ora inainte,ca au stat dupa descarcare sa aranjeze marfa...Este corect asa?
Nu mai spun ca aproape toti au probleme cu spatele....marfa este foarte grea.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Test poligraf paunrodicagabriela paunrodicagabriela Bună ziua am o problema urgenta și o întrebare am început pe data de 24.07.2014 serviciul la o casa de amanet după o perioada de 2 săptămâni de ... (vezi toată discuția)
Accident de traseu? TuRa TuRa Daca un angajat pleaca la ora 15.15 (cand se termina schimbul 1), dar contractul persoanei este cu program 8.30-17.00 si se intampla ceva pe traseu, intre ... (vezi toată discuția)
Obligat sa iti dai demisia este legal flori_minicards flori_minicards lucrez la real cu contract nedeterminat din data de 10 noiembrie 2009 pe data de 13 aprilie am intrat in concediu de odihna si mam reintors la munca pe data de ... (vezi toată discuția)