avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma puteti ajuta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma puteti ajuta?

am nascut pe 27 octombrie 2002,am intrat in cresterea copilului in ian 2003,se considera concediul de cresterea copilului vechime in serviciu conform oug 148/2005 in cazul meu?mentionez ca sunt incadrata in munca din anul 1997,fara intrerupere,si mi se tot dau raspunsuri contradictorii in ce priveste sporul de vechime si treapta de salarizare.va rog mult de tot ajutati-ma sa inteleg!!#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 7 Mai 2009
Perioada de CIC este considerata vechime in munca sau in serviciu de la data intrarii in vigoare a Legii nr. 7/2007 de modificare a OUG nr.148/2005.
Pentru perioada anterioara adoptarii OUG nr.148/2005 , CIC este considerat stagiu asimilat de cotizare care se va lua in calcul la stabilirea pensiei. Asadar, aceasta perioada (din 2003) nu constituie vechime in munca sau in serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Armata si sporul de vechime spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Din nou am o intrebare :) Stiu si eu ca armata ca si perioada de somaj, de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani, facultatea absovita la zi, ... (vezi toată discuția)
concediu crestere copil - se considera vechime in munca? irinel iordan irinel iordan buna seara, am doi copii nascuti in oct. 2000 si febr. 2004. pt. primul mi se ia in calcul concediul de doi ani la calcularea sporului de vechime, iar pentru ... (vezi toată discuția)