avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O firma este radiata si eu sunt datoare la ea cui ii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

O firma este radiata si eu sunt datoare la ea cui ii mai dau datoria?

buna ziua ,reprezint o firma care a intrat in incidenta de plata in 2009 la alte firme,acum si acelea sunt radiate si eu as putea sa ma impac DACA PLATESC datoria ca sa mi se inlature procesul penal,cui mai dau banii daca firmele respective sunt deja radiate de la reg com:? va multumesc!Este posibila impacarea? mai pot sa ma imac daca ele nu mai repezinta parte civila? VA MULTUMESC!!!1
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:20, 28 Mai 2014
Vedeti la Registrul Comertului cum s-a efectuat lichidarea si ce persoana fizica a preluat activele si pasivele societatii dupa lichidarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala inactiva poate fi lichidata? dd2013 dd2013 Buna ziua! Daca o firma este declarata inactiva in 2010 de catre anaf, aceasta mai poate fi radiata din oficiu de catre onrc? (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru societati cu activitate zero iulidiv iulidiv Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se ... (vezi toată discuția)