avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Rugaminte
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Rugaminte

Buna ziua,
As avea rugamintea sa imi schimbati numele de utilizator "zoliky" pe "kzoltan24". Va rog foarte mult! nu vreau sa fiu indexat de motoarele de cautare pe vechiul nick. Multumesc!

Cu stima,
Zoltan
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 07:39, 7 Mai 2009
Buna ziua,

Din pacate, schimbarea numelor de utilizator nu este posibila in acest moment. Incepand de astazi, va exista o platforma care permite stergerea contului de utilizator Avocatnet.ro chiar de catre utilizatorii care doresc acest lucru. Va puteti sterge vechiul cont si puteti infiinta unul nou cu orice username va doriti, in masura in care acesta este disponibil.

Va multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire utilizator ContSters140844 ContSters140844 Va rog, cum se poate schimba denumirea utilizatorului? am incercat din sectiunea date personale si nu se poate, deci....care sunt pasii? (vezi toată discuția)
Stergerea datelor personale de pe un site de internet mirabela33 mirabela33 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Activez pe un forum a carui discutii sunt indexate pe google. Din pacate contul e foarte vechi si figurez acolo cu ... (vezi toată discuția)
Subiecte ContSters173331 ContSters173331 buna seara am o rugaminte : cum pot sa sterg subiectele dezbatute de mine in acest site ( pe google daca introduc numele meu apar subiectele din acest site ) ... (vezi toată discuția)