pima data am vb cu administrator despre debransare calorifere,mi-a spus nu raspunde el si mi-a spus sa fac cerere la termoficare DALKIA,am facut cerere pe 5 mai, am dat si am luat bon,dupa 2 saptamana am primit scrisoare de la DALKIA ...”DALKIA TERMO IASI S.A. se afla in imposibilitatea de a solutiona favorabil solicitarea dvs.” si cum fac? :sorry:
Ati vorbit cu administratorul "despre debransare calorifere" dar ce ati vorbit? Ati solicitati acordul asociatiei sa va debransati de la sistemul public de termoficare?
Apoi ce ati solicitat furnizorului de agent termic?
am vorbit cu administrator ca vreau debransare la calorifere ,am spus ca vreau sa pun centrala individual....ieri am fost din nou la DALKIA ...tot nu vrea aprobare debransare apoi am facut plangere la OPC ,am luat bon si astept raspunsul prin scrisoare, asa a spus pana 30 zile
Asadar vreti sa va debransati de la sistemul public de termoficare. Asta nu se limiteaza la debransarea caloriferelor asa cum va exprimati. Inseamna renuntarea totala la apa calda si caldura din reteaua comuna si instalarea unei centrale de apartament care va produce atat caldura cat si apa calda.
Debransarile se aproba din ce in ce mai greu. Care este situatia in blocul dumneavoastra? Mai sunt si alte apartamente debransate? Aveti datorii fata de asociatiei si asociatia fata de furnizor?
Acestea sunt o parte din lucrurile care va pot ajuta sau nu.
nu am datorii...sunt multe debransari in acest bloc,exemplu cum eu stau in etaj 2 iar etajul 1 si 3 sunt centrale ...dar sunt multe centrale in acest bloc pentru ca de afara vad ...pentru ca eu nu aud si mi se pare dna administratoare face discriminare