avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua,
De curand am fost implicata intr un accident rutier, adica stateam la stop intr o intersectie si o cisterna cu motorina a ricosat de pe drumul national direct peste sant in masina mea.Totul s a intamplat rapid si in scurt, eu nemaiavand ce face decat sa fiu lovita si impinsa vreo 10 m, peste un sant.Sunt datoare lui Dumnezeu cu viata care mi a lasat o , mie si fiicei si nepotului meu care se aflau in masina.Si bineinteles, m am trezit cu asigurarea in mana, soferul cisternei fiind din Chisinau, acum am ajuns la faza de a astepta confirmarea politei din Moldova si sunt convinsa dupa cum m i s a explicat, valoarea pe care mi o vor da nu a acoperii nici jumatate din dauna.Daca se intampla asa sunt hotarata sa intentez un proces civil, doar pentru a repara masina asa cum trebuie si va rog sa mi explicati daca se poate cum stau lucrurile in asemenea situatii. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru neacordare prioritate masinii de politie raphaelo raphaelo Buna ziua, Vineri, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile pe motiv de neacordare prioritate (prioritate de dreapta) pentru ... (vezi toată discuția)
Legalitate suspendare permis de conducere daca am fost nevoit sa depasesc, incercand sa evit coliziunea andreea1824 andreea1824 Buna ziua, Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)
Smecherie la politie adutza adutza Am fost amendat pentru exces de viteza in localitate(73 km/h), depaseam un tir,pe un drum drept cu vizibilitate buna ,fara interdictie de depasire.Radarul era ... (vezi toată discuția)