avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare societate

Buna ziua,

In contextul solicitarii unui credit bancar si a acordului dat bancii pentru verificarea firmelor in care sunt asociat am constatat faptul ca, incepand cu anul 2005, o persoana fizica ( fost colaborator- angajat) a inregistrat o firma in care mi-a utilizat datele personale si posibil falsificand date m-a inregistrat ca asociat ( nu administrator) , cu o cota de participare de 50%. Niciodata nu mi-am dat acordul si nu am stiut pana astazi despre acest fapt. Va rog sa-mi spuneti ce optiuni am - pargii legale si moduri de actiune( avocat, plangere penala, etc). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:51, 28 Mai 2014
Plangere penala pentru fals, uz de fals, repararea prejudiciului cauzat, daca este cazul. Recomand avocet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala Mihaela Hornea Mihaela Hornea La 12.06.2007 DGFP sesizeaza organele de cercetare penala ca, urmare unei verificari efectuate la soc.D SRL(formata din doi asociati, amandoi administratori ... (vezi toată discuția)