avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impacare pt fapta de furt in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Impacare pt fapta de furt in apel

instanta de fond condamna un inculpat pt furt, acesta face recurs si intre timp se impaca.se pot impaca in acest stadiu???
In ce stadiu erati la 1 feb.2014?
Probabil ca da, atata timp cat condamnarea nu a ramas definitiva si nu a fost pusa in aplicare, ar fi posibila si impacarea partilor, astfel ca nu mai are obiect actiunea in instanta.
Cred ca se poate spune despre impacarea partilor, daca instanta a aprobat admiterea recursului pentru motivele invocate.
La primul termen posibil, la care, probabil ca va si ramane in pronuntare, pe motivul impacarii partilor, deci stingerea situatiei in fapt si a problemei de drept.
procesul in febr nu era inceput.primul termen a fost in martie.pv nu a dorit impacarea.ma intereseaza daca inst de fond ma condamna as putea in recurs sa ma impac cu p vatamata??
Împăcarea produce efecte numai cu privire la persoanele între care a intervenit şi dacă are loc până la citirea actului de sesizare a instanţei.
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
care este art din cod ce prevede asa,va rog?

Alte discuții în legătură

Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor - materia furt art.228 nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o mare nedumerie si as dori sa ma edific prin amabilitatea Dumeavoastra cei care sunteti specialisti in drept penal. Fapta savarsita in mai ... (vezi toată discuția)
Impacare dupa citirea actului de sesizare oltul oltul in cazul infractiunilor in care impacarea inlatura raspunderea penala impacarea are efect daca intervine pana citirea actului de sesizare....eu am un proces pe ... (vezi toată discuția)