avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire

Poate fi imputernicit cineva din afara firmei pentru a semna toate documentele de personal (contracte de munca, modificari, etc)?
Concret, administratorul firmei nu este cetatean roman si ajunge destul de rar pe la firma.
Doreste insa sa imputerniceasca pe cineva dintr-o alta firma de a lui sa semneze aceste documente in lipsa lui. Este posibil? Si care ar fi temeiul legal pentru aceasta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:25, 7 Mai 2009
Da, in conditiile in care are permisiunea asociatilor sai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de la asociat majoritar. cum fac ? peterstern peterstern intrebare scurta : X este asociat cu 70% intr-un SRL, Y are 30 % si este si administrator. X vrea sa plece din tara 3-5 ani si vrea sa-l imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Imputernicire alina240 alina240 O cunostinta detine o firma, fara activitate si momentan este plecat in strainatate. Datorita faptului ca nu este in tara si ar fi ceva documente ale firmei de ... (vezi toată discuția)
Asocierea unui srl cu asociat unic cu un alt srl cu asociat unic contima contima Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: stiu ca este un caz mai rar, insa o persoana asociat unic (cetatean roman) al unui srl din ... (vezi toată discuția)