avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria in Republica Moldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria in Republica Moldova

as dori sa stiu daca eu cetatean roman ma casatoresc cu o moldoveanca in republica moldova ,casatoria va fi valabila si in romania,sau trebuie sa ma casatoresc la starea civila in romania?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:08, 29 Mai 2014
casatoria poate fi oriunde incheiata dar apoi trebuie sa faceti procedurile necesare recunoasterii ei si in Romania
Daca va casatoriti la consulatul Romaniei de la Chisinau primiti certificat de casatorie romanesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este necesara viza pentru uk a unui cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman ? virna virna Doresc sa ma castoresc cu o cetateanca din Republica Moldova si as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie, dar si ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca dselepco dselepco Buna ziua! Sant cetatiana al Republicii Moldova, an prezent ma aflu an Italia. De 3 ani traesc cu roman si am hotarat sa ne casatorim si sa ne mutam cu taraiul ... (vezi toată discuția)
Casatorie: roman & moldoveanca in italia silvia5 silvia5 Sunt moldoveanca cu actele in regula in Italia (permis de soggiorno), viitorul meu sot e roman. De care acte avem nevoie pentru a ne casatori, fara a merge in ... (vezi toată discuția)