avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament

Daca am fost conectat la vechea retea de canalizare , si acum am fost racordat la cea noua , trebuie sa platesc eu pentru bransare ?Cand mi s-a schimbat bransamentul la lumina sau gaz , s-a facut pe cheltuiala societatilor respective .
multumesc .
Cel mai recent răspuns: Elena Goran , Consilier juridic 16:57, 29 Mai 2014
daca shimbarea de bransament a fost facuta la cererea dvs , atunci platiti ,
daca schimbarea de bransament a fost facuta din intiativa apa nova atunci nu platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de ... bros bros Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de bransare la gaze pentru casa ta este din bransamentul lui deja existent? Vecinul este ... (vezi toată discuția)