avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru o fapta pe care nu am facut-o
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru o fapta pe care nu am facut-o

Buna ziua! Am si eu mare nevoie de un sfat! Acum 2 ani am primit acasa o amenda de la Constanta,pe care, chipurile o luasem pe plaja.Nu am bagat-o in seama pentru ca eu nu am mai fost la mare de vreo 5 ani.Saptamana asta mi-a venit iar de data asta cu somatie de plata si amenintari cu oprire pe salariu! In ziua respectiva am fost la serviciu, am adeverinta de la locul de munca semnata de sef (stampilata si datata) si de colegi. In perioada aceea au fost niste vecin de-ai mei la mare. Se poate s-or fi dat numele meu?Am fost cu acea adeverinta la primarie,ca acolo am amenda, dar nici nu au vrut sa ma bage in seama, au zis ca pe ei nu-i intereseaza si trebuie sa platesc. Ce se poate face in aceasta situatie? Trebuie sa platesc pentru un lucru pe care nu l-am facut? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
damy888, utilizator
Cel mai recent răspuns: quiras , utilizator 18:43, 29 Mai 2014
cam tardiv sa mai contestati daca stiati deja de doi ani despre aceasta amenda
Ba....cred ca,totusi se mai poate face ceva !
Incercati urmatoarele :
mergeti la Primarie si intrebati daca la copia PV este atasata si dovada ca a fost adus la cunostinta ,deoarece dvs. nu stiti de existenta acesteia !
Daca are atasata si dovada ca ati luat la cunostinta ,sunteti bun de plata !
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
quiras, utilizator
In procesul verbal sunt inscrise toate datele de identificare? De regula trebuie sa se inscrie si seria/nr cartii de identitate si CNP-ul.
cyan a scris:

In procesul verbal sunt inscrise toate datele de identificare? De regula trebuie sa se inscrie si seria/nr cartii de identitate si CNP-ul.

Este foarte important ,ACUM ,daca exista dovada de aducere la cunostinta a PV !Despre restul ,mai tarziu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)
Neplata amenda contraventionala TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua, am luat anul acesta o amenda privind trecerea prin loc nepermis, aceasta a venit la primaria unde imi am domiciliul impreuna cu parintii mei. Eu ... (vezi toată discuția)