avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua, Am 25 de ani sunt casatorit, si ma intereseaza sa accesez niste fonduri europene si nu stiu daca pot pentru ce m-am gandit eu: Am 10.000 mp de teren pe vitoarea centura a Timisoarei si ma gandeam sa fac o pensiune cu o parcare pentru tir-uri autobuze etc. Credeti ca se pot accesa fonduri ue pentru asa ceva ? S-au aveti voi alte idei?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:01, 1 Iunie 2014
Da.
Studiati site-ul Min. Turismului.
Da,
daca sinteti in mediul rural va trebui sa va pregatiti,se pare ca sesiunea de depunere va fi in septembrie - octombrie.Va trebuie si ceva bani pentru cofinantare,regiunea vest este foarte bine dezvoltata ,iar aici banii vor fi mai putini si cofinantarea creste,la fel si pentru Bucuresti - Ilfov,acestea sint conditiile U.E
Posibil sa obtineti fonduri pentru aceasta activitate. Insa nimic nu este sigur, in principal trebuie sa apara gidurile programelor acceptate si ale axelor de prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)