avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzare pe eBay...impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzare pe eBay...impozit pe venit

vand telefone second hand pe eBay de aproximativ 3000 de euro pe luna fara sa fiu pfa...am intentionat sa devin pfa dar mi se pare prea complicat sa asa ca as vrea sa stiu daca e suficient sa declar banii care ii incasez si sa platesc impozit pe venit...odata ce am platit impozit pe venit mai pot fi acuzat ca fac evaziune?as prefera varianta asta daca e posibil.Multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare telefoane pe ebay...pot fi acuzat de evaziune? flo1990b flo1990b Sunt persoana fizica si vand telefoane mobile second hand pe eBay in medie de aproximativ 3000 de euro lunar,pana acum nu am avut nicio problema pe eBay,stiu ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)
Inchidere - radiere pfa in 2018 staycu staycu Buna ziua Am un pfa din 2015 si doresc sa il inchid pentru a deschide un Srl micro. Am gasit aici pe site un articol din 2016 in care se explica pasii de ... (vezi toată discuția)