avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare functionar public

S-a scos la concurs un post de referent clasa a III, gradul profesional debutant, iar la condițiile de participare scria studii medii. La dosarul de participare am atașat copii dupa diploma de bac, diploma de licenta (specializarea drept) si adeverinta ca in prezent sunt masterand. Intrebarea este: voi fi incadrat in categoria referent clasa a III a debutant cu studii medii sau cu studii superioare ?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:48, 30 Mai 2014
Evident ca referent pe studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Concurs dgrfpb gabyz27 gabyz27 Buna ziua, Am participat la un concurs de angajare organizat de DGRFPB din cadrul ANAF. Am candidat pt un post de REFERENT DEBUTANT serviciul evidenta ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)