avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Bani si afaceri
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Bani si afaceri

Buna ziua,
As dori sa intreb daca se poate ceda apartamentul in care locuiesc in prezent bancii de la care as vrea sa solicit un imprumut in vederea cumpararii unui alt apartament in Bucuresti.Scopul ar fi , de ex. : fie acoperirea avansului de 5% ( daca solicit prin Prima casa) si acoprirea unei parti din suma solicitatata , necesara cumpararii apart. cel nou, sau ma rog prin alta forma de imprumut
Mentionez ca apartamentul in care locuim in prezent este intr-o localitate la 5 km de Drobeta Turnu Severin
Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:53, 30 Mai 2014
Bancile nu achizitioneaza imobile in vederea revanzarii.
Vindeti apartamentul pe piata libera si achitati o parte din apartamentul pe care doriti sa il cumparati in B iar restul il obtineti din credit de la orice banca prin programul PC sau credit ipotecar/imobiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament raveanu raveanu As dori sa sa stiu care este cel mai avantajos credit da cumparare a unui apartament(credit ipotecar, prima casa, sau alte forme de imprumut)? Si, care este ... (vezi toată discuția)
O mare dilema!! datorii... mostenite aur ionut aur ionut buna ziua.am si eu o problema care ma framanta de ceva timp.tatal meu a murit de acum 2 luni jumate respectiv 19.08.2010.cauza decesului fiind inecul.sau facut ... (vezi toată discuția)