avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cumparare apartament
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cumparare apartament

As dori sa sa stiu care este cel mai avantajos credit da cumparare a unui apartament(credit ipotecar, prima casa, sau alte forme de imprumut)?
Si, care este banca cea mai convenabila?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:41, 18 Octombrie 2015
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Creditul cu dobanda cea mai avantajoasa este cel prin PC iar banca cea mai convenabila este banca unde azi un leu depui si ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani si afaceri raveanu raveanu Buna ziua, As dori sa intreb daca se poate ceda apartamentul in care locuiesc in prezent bancii de la care as vrea sa solicit un imprumut in vederea ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de împrumut la notar, sau ce altă soluție este pentru recunoașterea contribuției la dobândirea unui apartament? AnitaS AnitaS Bună ziua, am făcut un credit ipotecar pentru achiziționarea unui apartament. Prietenul meu a făcut credit de nevoi personale pentru avans la credit și ... (vezi toată discuția)