Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine referitor la o decizie de pensie pe care mama mea urmeaza ca sa o primeasca in luna iunie!( pensia urmind a fi definitiva).Mama mea a lucrat la aeroport timp de 16 ani pe functia de contabil principal, dupa care inca 14 ani in diverse locuri de munca ocupind aceeasi functie de contabil! Din nefericire a avut probleme de sanatate si a trebuit sa se pensioneze pe caz de boala timp 8 ani , avind o pensie de 594.00 ron( mentionez ca pensia pe caz de boala a inceput sa o ia din 2006 pina in aceasta luna mai). Intrebarea mea, necunoscind acest sistem de calcul al pensiilor, va rog foarte mult daca ati putea sa-mi aproximati cam ce pensie ar putea sa primeasca mama mea dupa toti acesti ani de munca la stat,va multumesc anticipat , bogdan !!-MAI MENTIONEZ CA NU A PUTUT IESI LA PENSIE MAI DEVREME , DEOARECE NU AVEA VIRSTA DE PENSIONARE!!
nu se poate asa ceva, adica dupa 30 de ani de munca,pensia de care urmeaza sa beneficieze o sa fie de 700ron pe luna ?#-o, numai in romania e posibil asa ceva, va multumesc mult pentru raspuns !
Asteptati decizia.
Nu tineti cont de aproximarea mea pana vine decizia.
Cand vine decizia postati punctajul mediu anual.
Precizare:
Daca datele postate au fost corecte,aproximarea mea are procentul de reusita de peste 99%.