avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REDUCERE PRETENTII ACCESORII PTR EF EXPERTIZEI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REDUCERE PRETENTII ACCESORII PTR EF EXPERTIZEI

Buna ziua,

Daca prin cererea de chem in jud, s au cerut din eroare atat debit principal cat si accesoriu, ptr care instanta deja a admis reducere de taxa, la primul termen se mai pot reduce pretentiile la valoarea debitul principal, ptr care sa platim taxa de timbru, urmand sa marim pretentiile respectiv dobanzile in functie de rezultatul expertizei contabile judiciare?

Intrebarea ar fi daca mai putem micsora pretentiile si ulterior pe parcursul jud. marii catimea lor, ptr a plati o taxa rezon.., ori nu se mai accepta modificarea pretentiilor motiv ptr care ar ramane cea stabilita fara posib de modificare.

multumesc.
Cu stima, dr.

Alte discuții în legătură

Marire/micsorare catime ContSters230219 ContSters230219 nu inteleg de ce daca renunt sau imi restrang pretentiile trebuie sa timbrez la valoarea initila?? :vishenka: (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru C.J. I.B C.J. I.B Buna ziua! Am formulat o actiune in pretentii si totodata o cerere de acordare facilitate la plata taxei de timbru. Aceasta din urma mi a fost admisa si am ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare greseala materiala si taxa judiciar de timbru. regularizarea cererii. Irina S. Irina S. In situatia in care reclamantul a scris gresit valoarea pretentiilor cerute prin actiunea introductiva de instanta in sensul ca a scris mai multe zerouri la ... (vezi toată discuția)