avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imposibilitate plata credit si executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Imposibilitate plata credit si executare silita

Buna ziua,
Am luat un credit la ING pe 10 ani, am platit 4 ani creditul fara probleme. De un an nu mai am serviciu, nici un venit si nu am mai platit. Am primit un mail de la banca spunand ca voi fi executata silit. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu. Sotul a achizitionat o masina in timpul casatoriei. Va fi aceasta supusa executarii, avand in vedere ca contractul de cumparare al masinii este pe numele sotului? Mai poate vinde masina catre o firma?
Cel mai recent răspuns: diadia , utilizator 08:41, 31 Mai 2014
masina luata in timpul casatoriei este bun comun deci si dvs aveti parte asa ca riscati sa fiti executata
dar mai poate vinde masina?
Da, poate.
iar executorul nu poate anula contractul de vanzare-cumparare a masinii?

Va multumesc mult pentru ajutorul acordat!
Mentionez ca masina a achizitionat-o sotul meu cu bani proveniti din vanzarea unui apartament dobandit inainte de casatorie. Mai poate fi in acest caz masina considerata bun comun?

Legat de vanzarea masinii, sotul doreste sa o vanda firmei a carui asociat unic este. Se poate in acest caz face anularea contractului de vanzare-cumparare, de catre executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Lnstrainare bun comun ce face parte din masa partajabila brokenangel brokenangel Buna seara , 1) Va rog spuneti mi daca se poate vinde un bun comun ( autoturism) ce face obiectul unui partaj si care se afla in masa partajabila si daca ... (vezi toată discuția)
Divort lucymingshu lucymingshu Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a ... (vezi toată discuția)