Mama mea sta singura, dar de 9 ani doar eu am grija de ea ,desi mai am un frate.Ea detine un teren de 4000 mp pe care vrea sa il imparta intre noi.Pe jumatatea mea de teren am inaintat actele sa il dea direct baiatului meu(acestea sunt gata de semnat pe 1 iulie).Fratele meu nu este de acord si l-a ”invatat” cineva ca daca dovedeste ca mama este senila nu mai are voie sa semneze actele de vanzare-cumparare.A luat-o de acasa si au mers la un notar unde ea zice ca a semnat 3 acte dar nu stie exact ce,precum si desfiintarea procurii prin care eu ii ridicam pensia.Nu stiu unde au mai mers si ce au facut dar as vrea sa stiu daca e posibil sa dovedeasca senilitatea mamei.
Va multumesc
este foarte important sa mergeti dvs cu mama la acel notar si sa va interesati de toate actele pe care dansa le-a semnat.
Daca aflati ce s-a semnat, puteti sa revocati procurile. este posibil sa fi pus-o sa dea procura de vanzarea terenului sau pentru alte acte paguboase pt dvs.
sa revoca procura de pensie data baiatului si sa v-o faca din nou dvs. la fel si celelalte acte, in functie de ce o sa descoperiti ca a semnat.
Probabil ca mama sa aiba ceva probleme daca nu stie ce a semnat desi notarul i-a citit actele inainte sa semneze.
Ca e senila nu poate dovedi decat in instanta.
Declaratie notariala
dana29
Buna ziua!As dori si eu sa ma lamuriti intr-o problema.Dupa decesul mamei am dezbatut succesiunea eu , sora mea si tatal.Tatal a cedat dreptul lui din partea ... (vezi toată discuția)