avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Putem vorbi de infractiunea de santaj in cazul de fata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Putem vorbi de infractiunea de santaj in cazul de fata?

Am o problema !
Tatal a decedat in decembrie, si neavand acordul copropritarului nu s-a putut incheia un contract cu Apa Nova. Avand in vedere ce eu sunt mostenitor legal si testamentar, fratele meu a depus o sesizare la Apa Nova care ne-a ridicat contoarul, si drept urmare nu mai avem de unde sa luam apa , decat sa ne rugam de vecini. Nu santem in relatii cordiale, si a facut acest lucru in speranta ca o sa cedez, si o sa renunt la mostenire,
Intrebarea mea este; e o forma de santaj sau nu . Daca nu va rog sa-mi explicati.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:06, 2 Iunie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este neapărat șantaj, deși poate părea așa ceva. Est un abuz însă, cu siguranță.
Va trebui să vă clarificați poblemele fie pe cale amiabilă, fie prin instanță.
Nu este santaj ca infractiune.

E un santaj in sens larg.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar puteti sa faceti dumneavoastra contract. Pana la urma impartiti casa in 2 si fiecare cu partea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar decedat, probleme cu mostenitorii Tulcea1234 Tulcea1234 In 2010 fiul meu a luat in chirie un apartament de 2 camere in Tulcea de la o doamna care locuia in Germania casatorita cu un cetatean german, prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Neprezentare moștenitori la dezbaterea succesiunii. există vreo lege care îi obligă să vină, sau cum se poate rezolva? gennycosta94 gennycosta94 Eu am avut un singur frate si a murit in 2009. In 2010 a murit tatal meu iar in 2015 a murit mama mea .Am facut sucesiunea dupa moartea tatalui meu .Am facut ... (vezi toată discuția)
Cine devine mostenitor si cum se imparte mostenirea stroescu fabian stroescu fabian Sa explic speta mai in amanunt Tatal meu a decedat in 1991. Dupa decesul lui nu am facut succesiune (suntem 3 frati si mama) pemtru ca nu aveam ce sa ... (vezi toată discuția)