avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ne casatoreste sau nu? Eroare minora in cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ne casatoreste sau nu? Eroare minora in cartea de identitate

Buna ziua,
Urmeaza sa ne casatorim pe 14 iunie anul acesta si am descoperit ca in buletin numele lui de familie nu are diacritica si in certificat are. Credeti ca vom avea probleme la casa casatoriilor? Noi urmeaza sa depunem joi actele si nu stiu ce am putea face daca asta este o problema...Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ncsimona , utilizator 10:56, 31 Mai 2014
CNP-ul in mod sigur este acelasi, as zice ca nu ar trebui sa aveti probleme insa din fericire aveti timp sa mergeti sa intrebati inainte de a le depune - luni e 2 iunie, va incadrati in termen.
Daca nu va primesc actele isi poate face rapid o carte de identitate provizorie.

Casa de piatra :luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2014
Ares-3, moderator
nu o sa aveti probleme!Multa fericire!
Multumesc mult. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re-eliberare acte de identitate Vivian Ingrid Vivian Ingrid Buna seara! Sotul meu mi-a luat certificatul de casatorie, certificatul de nastere al fiicei noastre minore si cartea de identitate pentru a nu putea ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)