avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat la 7 ani inchisoare- aplicare lege mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat la 7 ani inchisoare- aplicare lege mai favorabila?

Am si eu o intrebare : Sotul meu este condamnat la 7 ani cu inchisoare pe legea veche acum cu aplicarea legii penale mai favorabile i se poate lua si lui din pedeapsa??? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: stylev1 , utilizator 13:14, 2 Iunie 2014
Imi pare rau sa va spun, dar nu.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 15 cod penal ContSters241638 ContSters241638 Art. 15 Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - incadrare pedeapsa simiongina simiongina buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine mai clar va rog din suflet,sotul meu are o pedeapsa de 7 ani pt talharie el fiind la prima fapta,o situatie ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa noul cod penal haciko haciko buna seara... am o intrebare daca poate cineva sa imi raspunda ..va multumesc daca se schimba noul cod penal, la o persoana ce are 2 ani de condamna si din ... (vezi toată discuția)