avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier sters
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier sters

Am avut o condamnare cu suspendare de 1 an si 6 luni. Dupa trecerea termenului de 3 ani, am solicitat cazier judiciar si l-am primit curat.
As vrea sa aflu cum as putea sa fiu reabilitat "deplin" in sensul ca la cautarea numelui meu pe internet sa nu apar pe siteul portal.just.ro cu condamnarea pe care am primit-o?
Pe portal veti aparea intotdeauna. Stergerea se face numai din cazier , in urma reabilitarii de drept sau judecatoresti.
Reabilitarea opereaza in virtutea legii.Cazierul judiciar nu are nicio mentiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp am cazier ? Raaazvy Raaazvy [quot]D.p. 492 - În baza art.385/15 pct.2 lit.d Cod procedură penală, admite recursul declarat de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă înalta Curte ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea pedepsei aplicate munteanu razvan munteanu razvan buna ziua an 2010 am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru ca am condus un auto cu numere false si pe atunci mi sa facut dosar penal si mi sa anulat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine are cunostinta cum se face procedural constatarea ... Florel 2000 Florel 2000 Buna ziua , Cine are cunostinta cum se face procedural constatarea reabilitarii de drept ? Este nevie de un avocat pentru intocmirea cererii sau o pot face eu? (vezi toată discuția)