avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 539/280/2013
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

539/280/2013

Buna ziua,

Imi poate spune si mie, cineva, rezolutia efectiva pt dosarul 539/280/2013 ?
Am posibilitatea de a castiga acest dosar sau NU.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 31 Mai 2014
La ce instanta este acest dosar?
tribunalul ARGES.
Solutia pe scurt: Suspendă cauza potrivit disp art 242 alin 1 pct 2 c.pr.civ.

Prin urmare, litigiul mentionar de dvs este suspendat.
Din cate am inteles, art 242 alin 1 pct 2 c.pr.civ. se refera la faptul ca nu s-a prezentat nicio parte implicata in acest proces. Este adevarat?
Puteti vizualiza si urmatoarea data la care va avea loc recursul?

Multumesc mult!
Intr-adevar, asa este - suspendarea a avut loc ca urmare a neprezentarii niciuneia dintre parti.
Urmatoarea data nu se mai afiseaza, intrucat dosarul trebuie pus din nou pe rolul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua oana_bercu oana_bercu am si eu nevoie de ajutor. am avut un proces cu obiect pretentii civile, este vorba de un regres indreptat impotriva conducatorului auto vinovat. valoarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Termene raza23 raza23 buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-un dosar de divort ce reprezinta art. 242 alin. 1 pct. 2 C. proc. civ. Cu recurs pe toată durata ... (vezi toată discuția)