avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dministrator si asociat la 2 SRL-uri??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dministrator si asociat la 2 SRL-uri??

Buna ziua,

Momentan sunt administrator si asociat la un S.R.L., care are activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani.
Intrebarea mea este daca SE POATE sa-mi deschid un nou SRL in care sa fiu asociat unic si administrator.

Astept cu interes un raspuns.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
LilianaManea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 12:16, 1 Iunie 2014
Puteti sa va infiintati un SRL la care sa fiti asociat unic, cu conditia sa nu mai fiti asociat unic intr-o alta societate (puteti fi asociat unic doar intr-o singura societate)
Puteti fi administrator in cate societati doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta o sc daca am if? valicluj valicluj as dori sa stiu daca am o IF impreuna cu sotia cu activitate de agentie imobiliara daca pot sa infiintez un srl pentru un magazin alimentar si unul de haine ... (vezi toată discuția)
Srl ramonaalina ramonaalina Sunt actionar unic al unui SRL, care are activitatea suspendata de trei ani. Momentan iau somaj. Intrebarea mea este urmatoarea. Cum imi pot pastra somajul, ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat la doua firme robertdrilea robertdrilea Daca momentan sunt administratorul si asociatul unui S.A., pot sa imi infiintez un S.R.L. in care sa fiu administrator si asociat? (vezi toată discuția)