Buna ziua.din anul 2010 am fost in concediu crestere copil pana in februarie 2012, apoi cateva luni la serviciu dupa care in mai 2012 l-am nascut pe al doilea.conform oug 124/2010 ma pot ridica in grad daca ultimile 12 luni sunt lucrate, luni in care eu beneficiam de concediu crestere copil.comform legii salarizarii bugetarilor trecerea pe grad superior se face din 3 in 3 ani lucrati consecutiv.iar ordonanta 124 s-a modificat spunand ca se pune vechime in specialitate concediu pt crestere copil.nu stiu daca sa fac verere de ridicare in grad sau nu.in mai 2015 s-ar intampla asta, dar acum am descoperit ordonanta si nu stiu daca sa-mi fac sperante sau nu.
va multumesc pt raspuns.
Art. 43 din Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HG 286/2011
.....
(3) Pentru a participa la concursul de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare, candidatul trebuie să fi obţinut calificativul "foarte bine" la evaluarea performanţelor profesionale individuale cel puţin de două ori în ultimii 3 ani.
Asadar, nu puteti participa la examenul de promovare dupa revenirea din CCC, intrucat nu indepliniti conditia privind evaluarea performantelor.
Buna
codrutanastasia
Sunt administrator financiar (patrimoniu) debutant S. Anul acesta am terminat facultatea si vreau sa stiu modalitatea de transformare a postului meu intr unul ... (vezi toată discuția)