avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minor

buna ziua...In urma unei casatorii anterioare a rezultat un copil,ulterior am divortat ,iar fosta sotie nu-mi da dreptul sa vizitez copilul chiar daca eu am platit la timp pensia alimentara....copilul fiind incredintat ei la divort,atunci la momentul respectiv in hotarire nestabilindu.se aceste lucruri (program de vizita)....Cum se poate rezolva? La cine trebuie sa apelez ptr a rezolva aceasta problema?...
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:24, 2 Iunie 2014
Daca nu va lasa sa il vedeti, veti cere instantei sa stabileasca un program de vizita.
ar trebui sa introduceti o actiune prin care solicitati drept de vizita minor si eventual exercitarea comuna a autoritatii parintesti. Mergeti la un avocat ca sa primiti indrumarile necesare
De cat timp nu ati vazut copilul? Care sunt motivele ei?
Nu puteti macar in prezenta ei sa stati cu copilul? Ce varsta are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca Andreea_2003 Andreea_2003 ce inseamna , concret, exercitarea autoritatii parintesti, in comun de catre ambii parinti? ce trebuie sa stabileasca impreuna parintii? exercitarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)