avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scapati-ma va rog de rabla!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scapati-ma va rog de rabla!

Ca sa prezint pe scurt si sper ca si la obiect, in leagtura cu masina...
- masina e pe numele tatalui meu (decedat de 7 ani)
- am ramas mama, eu si sora mea ca mostenitori
- toti suntem de acord sa dam masina la fiare vechi sau scapam de ea
- mai vine si primaria si vrea sa o ridice
- nu am facut pana acum niciun act legat de succesiune

Intrebarea ar fi cum putem face sa pot sa ma ocup eu legal de casarea masinii (eventual cu drumuri la notar cat mai putine) si ce costuri estimative sunt implicate in acest demers.
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 13:02, 8 Mai 2009
In calitate de mostenitori, fiecare din dvs. poate face asta.
Mergeti la REMAT, predati masina, dupa care mergeti la Politie si solicitati radierea acesteia.
Costurile nu cred sa fie mai mari decat veti lua pe fierul vechi!:D
Cred ca mai intai trebuie rezolvata problema succesiunii.
Nu se poate sa ignoram problema? Daca nu am facut succesiune nu suntem proprietari, nu avem obligatii. proprietarul nu mai este in viata. Avem obligatii?
Ori totul ori nimic!
Daca ati acceptat activul acceptati si pasivul.
Daca nu, ramaneti strain de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa radiez o masina ? anisia53 anisia53 am o lada 1500 care din anul 2008 nu a mai circulat deloc... a fost a tatalui meu care a decedat in acel an..iar noi nu am gasit atunci actele ca sa o prindem ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)