avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz la concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz la concediere colectiva

Buna ziua ! Societatea la care am lucrat incepe sa elibereze preaviz de concediere colectiva incepand cu 2.06.2014. Datorita problemelor financiare pe care le-a avut societatea ,incepand cu 24 .03.2014 am beneficiat legal de concediu fara plata . Intre timp am gasit de lucru , aflandu-ma in perioada de proba la o noua societate. Nu am demisionat de la vechiul loc de munca si acum as dori ca perioada de preaviz la cererea mea sa fie ori fara plata , ori contractul sa inceteze din prima zi . Societatea nu are posibilitatea de achitare a drepturilor banesti pe aceasta perioada de preaviz. Nu m-ar incurca la noul servici , iar ei nu ar fi nevoiti sa plateasca .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 2 Iunie 2014
Puteti merge la vechiul angajator si sa solicitati incetarea c.i.m. prin demisie sau cu acordul partilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

....ce facem cand nu se respecta contractul de munca de catre angajator? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Lucrez de aprox.5 saptamani la o pensiune. Am fost angajata pe loc, mi s-a facut contract de munca inregistrat la ITM..Desi neoficial sa spun ... (vezi toată discuția)
Demisie seb8i seb8i Buna ziua! care sunt pasii pentru depunerea demisiei? dupa depunerea actului mai este nevoie prezenta,la lucru? trebuie motivata aceasta? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori cateva lamuriri. am lucrat timp de 7 luni ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Buna ziua, As dori cateva lamuriri. am lucrat timp de 7 luni la o gradinita particulara. Dintr-o data, am fost pusa \"pe liber \", astfel incat am fost nevoita ... (vezi toată discuția)