avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Daca o firma are 2 asociati care trimit separat angajari prin revisal este obligatoriu sa existe o baza de date comuna ?
Revin cu o completare: locatiile din care se trimit raportarile sunt in orase diferite. Vreau sa stiu daca e corect ! Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
Dorel89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 2 Iunie 2014
Trebuie trimis un singur ReviSal.
Multumesc pt promptitudine. Asa stiam dar nu eram sigur. O zi buna
art. 7 din HG 500/2011:
Registrul se pastreaza in forma electronica la sediul angajatorului si, dupa caz, la sediul sucursalei, agentiei, reprezentantei sau al altor asemenea unitati fara personalitate juridica, care au delegata competenta infiintarii registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal la sediul prestatorului sau angajatorului? zpavel_alia zpavel_alia Sunt prestator de servicii de completare si transmitere Revisal si abia am inceput activitatea. Intrebare pentru cei cu experienta: Voi cum ati procedat: ... (vezi toată discuția)
Pastrare revisal STEFAN ALINA STEFAN ALINA Angajat (contabil) cu contract partial desemnat prin decizie pt intocmirea Revisal, pot pastra Revisal in alta parte decat la sediul angajatorului? Daca este ... (vezi toată discuția)
Decizie transmitere revisal ataela ataela Buna ziua,am o intreprindere individuala si doresc sa angajez o persoana.Am facut o decizie interna ca de transmiterea Revisal sa se ocupe un angajat. In ... (vezi toată discuția)