avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Lege invatamant 1973-1974
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Lege invatamant 1973-1974

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu numarul legii conform careia s-a acordat sporul de munte in invatamant in anii 1973-1974?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:01, 27 Iunie 2014
Legea educaţiei şi învăţământului nr. 6 din 1969
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
elena138, utilizator
Pentru perioada 1973-1974 nu se poate aplica o lege din 1978.

Legea este din 1969 ...:)
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am postat alt link ... :))
Corect, freeelis! Multumesc!
[ link extern ]
elena138, utilizator
Buna, Elena. Merci mult pentru raspuns. Din pacate, insa, linkul nu duce nicaieri. Am mai cautat si eu pe site-ul cdep, dar nu reusesc sa gasesc nimic referitor la asta. Poti reposta tu, te rog, inca o data linkul. Merci mult, zi frumoasa!
Link-ul de deasupra se deschide. Repostez: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri invatamant inainte de 1989 dariad dariad Ma intereseaza daca in perioada 1978-1982 au existat sporuri sau indemnizatii pentru cadrele didactice, care nu au fost trecute in cartea de munca sau au fost ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege pentru modificarea oug 111/2010 grandanat grandanat Are cineva textul proiectului de lege ce a trecut azi in senat de comisia muncii. Nu reusesc sa-l gasesc, desi site-ul cdep e chiar bine pus la ... (vezi toată discuția)
Pfa - meditatii ioanageorgeta122 ioanageorgeta122 Buna ziua. Eu sunt de profesie inginer constructor si as dori sa ofer meditatii la matematica (la domiciliul acestora) copiilor claselor 5-8 si eventual celor ... (vezi toată discuția)