avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accelerare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accelerare proces

Buna ziua!

Am un proces de partaj pe rol din iulie 2012 si doresc sa se fixeze termene mai scurte (s-au fixat termene din 3 in 3 luni ).Se poate ? daca da cum trebuie sa procedez? Am inteles ca daca platesc o taxa se poate rezolva acest lucru.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:34, 2 Iunie 2014
ati auzit gresit,nu exista taxe care sa urgenteze acordarea unor tr mai scurte.puteti solicita instantei acest lucru,aducand argumente dar tr se acorda in functie de condica judec,volumul de munca al instantei etc
Doar cu argumente juridice se pot obtine termene rezonabile si nu prin plata unor taxe suplimentare.

Solicitati aceste termene motivand in functie de vechimea cauzei, de probele ce urmeaza ase face, de dr de a va judeca intr-u termen rezonabil etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura pe fond. ISPAS SABIN MARIUS ISPAS SABIN MARIUS Cit dureaza care este demersul? Înregistrat în data de: 30 Aprilie 2010Obiectul cauzei: pretentiiMateria juridică: Asigurări socialeStadiu procesual: ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila ... arakys arakys Buna ziua! La termenul fixat, din anumite motive, contabilul nu depune expertiza ceruta de instanta. Cum decurg lucrurile mai departe? (vezi toată discuția)
Plata expert contabil litigiu augustin39 augustin39 mi sa desemnat un expert contabil la un proces pe care il am cu fostul angajator pt plata orelor suplimentare...pana la urmatorul termen mi sa impus sa platesc ... (vezi toată discuția)