Acum 5 ani am fost angajata la o firma pe postul de Director,am semnat o Hotarare A adunarii Generale a Asociatilor firmei prin care eram cooptata in Societate si detineam 4.76% din actiunile firmei,un Contract de Cesiune de Parti Sociale intre angajatul de dinainte,care pleca din firma si mine (transfer de 5% din capitalul social,drepturile de vot si de participare la profit si pierderi) si Actul Constitutiv al firmei.
Vreau sa plec din firma si mi s-a propus sa mi se inceteze contractul de munca cu acordul ambelor parti si sa-mi cedez drepturile catre o alta persoana. Intrebarea mea ar fi daca este in regula si la ce trebuie sa fiu atenta,referitor la acte?
Va multumesc anticipat!
E bine sa consultati un avocat specializat pe acest tip de contracte si apoi sa va prezentati la firma, pentru incetarea raporturilor incheiate, intrucat la dvs. nu e doar un contract de munca ci aveti si calitatea de asociat in acea societate. La fel de importante sunt si actele acelei societati, act constitutiv, actele aditionale, etc. care va sunt aplicabile. Studiati-le cu atentie inainte de a semna actul final al cooperarii dvs. acolo.