avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cat platesc la stat pe venitul din conventie civila?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cat platesc la stat pe venitul din conventie civila?

Buna ziua , doresc sa fac o conventie civila de prestari servicii intre societatea mea si o persoana fizica neautorizata si sa ii platesc acestuia suma de 500 RON pentru prestarea unor servicii in 2 zile lucratoare , ce suma ar trebui sa platesc la stat ? Impozit ,, CAS si CASS.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 2 Iunie 2014
Vedeti la paginile 12 -13 din document prezentat in acest link care sunt contributiile:
[ link extern ]

Vedeti si acest articol
Venituri din conventii civile. Impozit si contributii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Contracte civile prestari servicii florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Sunt angajata cu norma intreaga si am gasit pentru completarea veniturilor un job, angajatorul mi-a zis ca imi va face contract civil de prestari ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)