avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

buna ziua ,sunt divortata ,am un dosar pe rol pt. stabilire domiciliu minor la tata ,am avut primul termen iar instanta mi a cerut copie dupa actiune ,proba cu inscrisuri si un martor.(precizez faptu ca minorul doreste sa stea la tata).copilul are probleme de sanatate (operat la cap)nu trebuie enervat sau suparat trebuie sa i indeplinim orice dorinta,ce inseamna copie dupa actiune ,tatal este un om care imi vrea numai raul ,ce se poate intimpla dupa solutionarea acestui caz si daca este posibil sa mi ia celalalt minor care nu doreste sa mearga la el (simbata si duminica ,ore de vizita).Va multumesc.
Instanta a solicitat o copie de pe cererea de chemare in judecata, sa indicatu un martor (nume, prenume, adresa de domiciliu) si de asemenea sa aduceti toate inscrisurile de care intelegeti sa le folositi ca si probe.
In privinta celuilalt minor (cel care nu doreste sa locuiasca cu parintele patern) nu trebuie sa va faceti griji, avand in vedere ca multumita Codului civil, autoritatea parinteasca este exercitata in comun (custodie comuna). Un minor va locui la tata si celalalt la dvs, urmand a fi stabilit programul de vizita pentru fiecare parinte rezident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia tatalui  As avea o intrebare.Am o prietena in varsta de 15ani si e in custodia mamei,si nu mai doreste sa stea cu mama ei ar vrea la tatal ei .(Parinti ei au divortat ... (vezi toată discuția)
Hotarare Iulia 89 Iulia 89 Buna ziua.Am si eu o intrebare...am văzut hotararea judecătorească prin care se exercită autoritatea părintească ambilor părinți.In ea se precizează ... (vezi toată discuția)
Custodie copii IAIU IAIU prietenul meu a avut o relatie de 5 ani cu o femeie, din care au rezultat gemeni. in urma cu 1 an s-au despartit si copiii au ramas la ea. Nu au fost ... (vezi toată discuția)