avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA retinere impozit la sursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA retinere impozit la sursa

Buna seara ! Sunt PFA - asistent brokeraj si am un contract de mandat cu o societate de brokeraj in asigurari care imi opreste impozitul si sanatatea (eu mai am un alt loc de munca cu contract pe perioada nedeterminata ).
Ce declaratie trebuie sa depun la ANAF astfel incat sa nu mai imi vina acasa instiintari privind neplata impozitului si a sanatatii?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Flow , utilizator 08:51, 3 Iunie 2014
Declaratia 200 cuprinde rubrici aparte pentru partea de impozit retinuta la sursa.
Trebuia depusa pana la 25.05.2014.
Cautati detalii pe site-ul ANAF

P.S.
Daca va vin instiintari de neplata, este posibil ca societatea in speta sa nu va fi virat la ANAF sumele ce v-au fost retinute
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Declaratia 200 se depune pe activitatea anului precedent dar eu anul acesta am inceput activitatea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 la agentii de asigurare Faranumebun Faranumebun O persoana care este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar realizeaza venituri, extrasalariale, ca asistent in brokeraj (asigurari), de ... (vezi toată discuția)
Declaratie anaf asistent in brokeraj (asigurari) Faranumebun Faranumebun O persoana care este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar realizeaza venituri, extrasalariale, ca asistent in brokeraj (asigurari), de ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)