avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura urmata pentru recalcularea alcoolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura urmata pentru recalcularea alcoolemiei

Buna ziua! as vrea si eu sa stiu care este procedura care se urmeaza dupa ce s-a cerut recalcularea si s-a platit taxa aceea de 500 roni. Cam cat ar trebui sa dureze pana mi se da rezultatul? avocatul mi-a spus ca trebuie sa astept sa fiu contactat telefonic. este adevarat?
Daca nu ce pasi treb sa urmez eu din mom in care am platit taxa de recalculare?
Astept cu mare interes raspuns deoarece nu stiu ce treb sa fac, sa merg pe mana avocatului sau treb sa merg eu undeva sa ma interesez?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 09:24, 9 Mai 2009
nu trebuie sa faceti nimica asteptati pana va dau ei rezultatul osa va anunte avocatu dar va spun ca la mine a durat din octombrie pana in aprilie adica vo 6 luni rabdare multa si bafta sa va ajute dumnezeu sa aveti un raspuns bun ptr ca eu nam avut
Nu cunosc speta, cred ca este vorba despre un dosar penal.Pastrati chitanta care face dovada ca ati platit si asteptati.Se poate sa nu fie chiar 6 luni.Trebuie sa aveti incredere in av dvs, altfel veti fi mereu nemultumita de ceea ce face pt dvs, chiar daca, poate, va face cea mai buna aparare.Iar comunicarea rezultatului si aceasta expertiza, nu tine de el.Din experienta profesionala a spus corect, sa asteftati.Multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan nelutu30 nelutu30 am si eu o intrebare poate cineva depaici a fost sau este sau are cunostinta despre subectul care il postez in 15 03 2008 am fost depistat de politie cu o ... (vezi toată discuția)