avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare bugetari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare bugetari

pot beneficia bugetarii de o crestere salariala prin evaluarea performantelor profesionale individuale in anul 2009 ? putem considera art 6 . din ordonanta 10 /2008 aplicabil si in luna mai 2009 ?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:31, 7 Mai 2009
Nu cred ca mai este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea dupa concediul de ingrijire a copilului maria1977 maria1977 Sunt angajat cu contrat pe perioada nedeterminata la Serviciul de ambulanta din 01-03-2001. In data de 01-06-2007 si pana in data de 04-10-2007 am fost in ... (vezi toată discuția)
Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Crestere salariala personal contractual din 01.04.2008 Cristinabv Cristinabv Cum se procedeaza la stabilirea salariului de baza a unui angajat (personal contractual) din sector bugetar conf art.3 din O.G. 10/2008? Concret este vorba de ... (vezi toată discuția)