avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxe notariale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxe notariale

Spuneti-mi,va rog,care sunt taxele in cazul unui imprumut(de 40000 euro), intre tata si fiu,destinat cumpararii unui imobil ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:44, 5 Iunie 2014
La notar unde incheiati contractul de vanzare-cumparare, veti gasi grila de impozitare, care este in functie de valoarea de impunere a imobilului, restul taxelor le aflati de la banca unde faceti imprumutul.

Mai aveti posibilitatea sa intrati pe site-ul bancii respective sa sa faceti o simulare pt credit ca sa aflati ce comisioane platiti la ei.
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2014
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un ap deja ipotecat (gaj) cu cash lucylle lucylle Buna seara, Doresc sa cumpar un ap ce este ipotecat pt suma de 40.000 euro(nu e cump cu credit- gaj) Ipoteca va fi achitata din banii mei, in momentul ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa ipotecata - posibilitati legale sflorin_1316 sflorin_1316 Buna ziua! Am cumparat in 2013 o casa prin Programul Prima Casa. Legea spune ca nu o pot vinde 5 ani. Am inteles ca o pot totusi vinde daca o achit integral. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)