avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa imi iau copilul, daca este la socri? vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa imi iau copilul, daca este la socri? vreau sa divortez

Buna ziua,
Sunt casatorita de 2 ani cu sotul meu si avem o fetita de 2 ani. in ultimul timp sunt multe certuri in familie si nu ne mai intelegem. ieri de exemplu ma lovit.
fata noastra este la socrii mei si vreau sa o iau de acolo, dar cum pot face asta daca ei nu vor sa mi-o dea? daca ma dau afara si nu vor sa mi-o iau pot chema politia? cum pot sa o iau vreau cu orice pret pana se termina divortul sa o iau?
Eu sunt din Ludus si noi stam in Husi momentan si suntem aici casatoriti.
se poate sa ma duc cu fata in Ludus si sa bag divort acolo?
Va rog sa ma ajutati!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:30, 3 Iunie 2014
Daca socrii nu au un temei legal sa retina minorul la ei, puteti sa va duceti la domiciliul lor insotita de un reprezentant al politiei locale si al primariei locale (directia de asistenta a copilului) si sa luati copilul la domiciliul conjugal
Doamnă, puteţi lua copilul cu dvs. la luduş, nimeni nu are ce să vă facă. Totul e să aibă condiţii optime de trai acolo unde o duceţi.
Ca să o puteţi lua, trebuie să fiţi un pic şireată, să-i păcăliţi pe bunici că o duceţi la doctor,(puteţi chiar face o programare la medic, dacă vă verifică, să nu aibă dubii !!) sau în parc sau la cofetărie, ghiciţi ceva. Când sunteţi cu fetiţa, plecaţi.
Divorţul se va judeca la instanţa de care aparţine ultimul domiciliu comun al soţilor, deci la Huşi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil de 8 luni maria.oana maria.oana Din cauza unei stuatii insuportabile as dori sa divortez de sotul meu. Nu ne mai intelegem decat in privinta fetitei ( care are acum 8 luni si jumatate). As ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa tin copilul in timpul divortului shelter cpp shelter cpp Buna seara am nevoie de ajutor ,Eu si momentan sotul meu suntem casatoriti de 7 ani de zile si avem o fetita de 4 ani ,din pacate relatia noastra nu a fost ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)