avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procuratura amana trimiterea dosarului.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procuratura amana trimiterea dosarului.

Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate face daca procuratura amana foarte mult trimiterea unui dosar catre instanta. Doresc sa precizez ca procuratura si-a incheiat ancheta, iar fapta s-a petrecut in urma cu aproape 2 ani).
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
andreineamtu, utilizator
Prescriptia raspunderii penale, este o cauza ce inlatura raspunderea penala ca urmare a trecerii unei perioade de timp prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie laurashield laurashield Care este termenul de prescriptie pentru o infractiune a carei pedeapsa este inchisoare de la 2 la 8 ani. Ex: Legea 241/ 2005 art 9 lit a) b) ? .... eu cred ... (vezi toată discuția)
Prescriptie cristiEDP cristiEDP as dori sa stiu termene de prescriptie pentru urmatoarele infractiuni 1.fals si uz de fals 2.astupare canal si mutarea acestuia 3.utilizare bani din ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapte dosar in curs de investigare pavelescuC pavelescuC Buna ziua, Asociatia de proprietari a depus o plangere impotriva fostului casier. Politia a deshis un dosar de investigatii, dar au trecut deja 5 ani in ... (vezi toată discuția)