Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in urmatoarea situatie:ma aflu in CCC pana in data de 7 iunie si ar urma sa-mi prelungesc CCC,dar voi primi decizia de incadrare in grad de handicap de la comisie doar in 26 iunie.Am inteles ca nu pot sa depun concediu medical pt.ca imi trebuie o decizie pe care o primesc dupa ce copilul implineste 2 ani si dureaza mai mult pana o primesc;inainte de CCC am fost in somaj ,din care mi-au mai ramas doar 5 zile.Intrebarea mea este cum se poate acoperi acest interval 7-26 iunie ca sa pot beneficia de prelungirea CCC.
1. - Dupa ce se termina CCC mergeti la Agentia de Somaj si cereti reluarea in plata a indemnizatiei de somaj pentru cele 5 zie care v-au mai ramas.
- Puteti sa depuneti certificat medical la Agentia de Somaj.
- Decizia pe care o cere Agentia de Somaj este decizia de incetare a platii indemnizatiei pentru CCC pe care AJPIS trebuie sa o emita mai repede in cazul dvs.
2. Dupa ce intrati in posesia certificatuui de handicap pentru copil mergeti la Primarie si solicitati reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC pana la varsta de 3 ani (chiar daca la acel moment nu sunteti in somaj).