As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea. Ma aflu in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani adica 02. 02.2013,am dreptul la prelungire CIC pana la 3 ani .Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez dat fiind faptul ca eu am intrat in CIC din somaj , si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez dupa obtinerea certificatului de handicap de la spital.Va multumesc frumos ,astept raspunsul de la dumneavoastra.
1. Cu o copie dupa certificatul de handicap mergeti la Agentia de Somaj si solicitati prelungirea suspendarii platii indemnizatiei de somaj pana ce copilul va implini 3 ani.
2. Tot cu o copie dupa certificatul de handicap mergeti la Primarie (unde ati depus actele pentru CCC) si solicitati prelungirea CCC pana ce acesta implineste 3 ani.
3. Dupa terminarea CCC mergeti la Agentia de Somaj si solicitati reluarea in plata a indemnizatie de somaj de acolo de unde a ramas cand ati intrat in CCC.
Prelungire ccc
viorica p
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in urmatoarea situatie:ma aflu in CCC pana in data de 7 iunie si ar urma sa-mi prelungesc CCC,dar ... (vezi toată discuția)