avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CIC pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CIC pana la 3 ani

Buna ziua.

As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea. Ma aflu in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani adica 02. 02.2013,am dreptul la prelungire CIC pana la 3 ani .Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez dat fiind faptul ca eu am intrat in CIC din somaj , si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez dupa obtinerea certificatului de handicap de la spital.Va multumesc frumos ,astept raspunsul de la dumneavoastra.

Cel mai recent răspuns: andreea1977 , utilizator 15:11, 18 Decembrie 2012
1. Cu o copie dupa certificatul de handicap mergeti la Agentia de Somaj si solicitati prelungirea suspendarii platii indemnizatiei de somaj pana ce copilul va implini 3 ani.

2. Tot cu o copie dupa certificatul de handicap mergeti la Primarie (unde ati depus actele pentru CCC) si solicitati prelungirea CCC pana ce acesta implineste 3 ani.

3. Dupa terminarea CCC mergeti la Agentia de Somaj si solicitati reluarea in plata a indemnizatie de somaj de acolo de unde a ramas cand ati intrat in CCC.
Va multumesc frumos .Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cc de la 2 la 3 ani flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, prietena mea este in cc , fetita implineste 2 ani in 4 iunie, si vrea sa prelungeasca inca un an pentru ca fetita este cu probleme. Cand ar ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Prelungire ccc viorica p viorica p Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in urmatoarea situatie:ma aflu in CCC pana in data de 7 iunie si ar urma sa-mi prelungesc CCC,dar ... (vezi toată discuția)